Rutes

Ruta a peu:
del Cap de Sant Sebastià al Cap Roig

Durada: 5 hores (de 10 a 15 h aprox.) – 10 km

Dificultat: baixa / mitjana

Zones amb desnivell positiu

Recomanacions: portar calçat de senderisme, aigua i alguna cosa de menjar

Aparcament. C. Còrsega de Calella 10 h Caminar 4 km (1h)

Sortida des de l’aparcament del C. Còrsega de Calella, al final de l’Avinguda del Mar. Recorregut: Pl. Doctor Trueta / C. de Lluís Marquès Carbó / C. Pere Pascuet / C. Mossèn Rafael Duran / C. d’Amadeu Vives / Passar per l’entrada als Apartaments Cliper per començar PR-C 107 fins a Dolmen de Can Mina / A l’encreuament amb el Sender Local (SL), seguir pel SL direcció Cap de Sant Sebastià.

Conjunt monumental de Sant Sebastià 11:15 h (1h 15’)

Visita del Conjunt Monumental de Sant Sebastià. Visita lliure al poblat ibèric, hostatgeria, mirador de l’Hotel el Far i mirador Joaquim Turró, davant el Far.
Per accedir a la Torre de guaita: Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

12:30 h Caminar 1,8 km. (25’) Baixada a Llafranc pel Passeig de Pau Casals / Passeig Carles Vilà.

13 h Caminar 3,6 km. (55’) Passeig de Llafranc a Calella de Palafrugell pel camí de ronda (GR 92). Des de la platja del Port Bo, segueix direcció sud pel GR 92 fins arribar a platja del Golfet, i puja les escales que porten al C. Cap de Planes i segueix les escales que et portaran al camí que arriba al Jardí botànic de Cap Roig. 3,6 km – 55 minuts aprox.

14 h Dinar

Jardí botànic de Cap Roig 14.30 h

Visita del Jardí botànic de Cap Roig.
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

Tornada a l’aparcament 17 h Caminar 2,5 km (35’)

Acabada la visita, tornada a l’aparcament del C. Còrsega de Calella pel mateix camí de ronda o, per anar més ràpid, per la carretera principal.