Rutes

Visita en un dia

Un dia és just per visitar tots els espais que formen part de PalafrugellPlus però, amb una bona organització, tot és possible! Us proposem un recorregut en cotxe per optimitzar el temps al màxim:

Jardí Botànic de Cap Roig 10 h - 1 h 30’

La visita comença als jardins de Cap Roig tan bon punt obrin, a les 10h. A la recepció hi ha disponible un mapa amb un itinerari marcat. Calculeu 1 hora i mitja per fer el recorregut. A l’entrada dels jardins hi ha un aparcament molt ampli on es pot deixar el cotxe gratuïtament.
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda 12 h - 1 h 30’

Per pujar al Cap de Sant Sebastià es passa pel mirador al costat del far, i uns metres més amunt, direcció l’Hotel el Far, a mà dreta, hi ha un aparcament gratuït. De l’1 de juny al 30 de setembre hi ha restriccions d’aparcament però es pot aparcar al carrer Paraguai o el carrer Cristòfol Colom. Des d’allà, es pot pujar a peu fins l’ermita. Al costat de l’ermita s’hi troba el poblat ibèric, que es visita lliurement i compta amb plafons explicatius. Després de la visita al poblat, es pot visitar la Torre de Guaita. Al cim hi ha una vista d’ocell d’aquest lloc únic.
Per accedir a la Torre de guaita:
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS
Llistat de restaurants

Fundació Josep Pla 17 h - 1 h

A la casa natal de l’escriptor palafrugellenc s’hi pot descobrir la seva trajectòria vital i professional dins el context històric del s. XX, a més de les exposicions temporals sobre algun aspecte de la seva obra. La visita és d’una hora aproximadament. Sota la Fundació, al carrer Anselm Clavé, hi ha un aparcament gratuït durant tot l’any excepte els mesos de juliol i agost. Si és de pagament, els primers 90 minuts són gratuïts. Des d’aquí, la resta d’espais queden a pocs minuts a peu, per tant s’hi pot deixar el cotxe tota la tarda.
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

Museu del Suro 18:15 h - 1h 15’

L’edifici del museu, una antiga fàbrica surera d’estil modernista, compta amb diversos espais que permeten fer un tomb per la història del món surer. La visita completa dura aproximadament 1h 15’, audiovisual inclòs.
Just al costat del Museu del Suro hi ha un aparcament de pagament, amb entrada pel Carrer Begur. Des del Museu del Suro es gestiona el Dipòsit d’aigua modernista de Can Mario.
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

Dipòsit d’aigua modernista de Can Mario 19:15 h - 15’

Situat a pocs metres del Museu del Suro, servia per abastir d’aigua l’antiga fàbrica i, a dia d’avui, ofereix les millors vistes panoràmiques i ha esdevingut un símbol identificador de Palafrugell. L’edifici rosat de darrera el dipòsit és el següent punt d’interès.
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

Fundació Vila Casas – Museu Can Mario 19:30 h - 1 h 30’

Podeu recorrer pel vostre compte l’exposició permanent i les exposicions temporals d’artistes escultors nascuts o residents a Catalunya. Un espai diàfan amb escultures per a tots els gustos.
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS