Rutes

Ruta en bici:
Jardí botànic de Cap Roig i Sant Sebastià

Durada: 4 hores (de 10 a 14h aprox.) – 15 km

Dificultat: mitjana

Zones amb desnivell positiu

Zona sense serveis

Recomanacions: portar aigua i alguna cosa de menjar

Aparcament a l’Espai Firal 10 h Pedalar 4,5 km (20’)

Sortida des de l’Espai Firal de Palafrugell (Av. Espanya) direcció Jardí botànic de Cap Roig, passant pel veïnat d’Ermedàs. 4,5 km – 100 m desnivell positiu – 20 minuts aprox. Recorregut: Paratge de la Faneia / Paratge Santa Margarida / Paratge d’Ermedàs / Av. de la Costa Brava / Camí del Rus.

Jardí Botànic de Cap Roig 10:30 h (1h 30’)

Visita al Jardí de Cap Roig.
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

12 h Pedalar 5,5 km (35’) - 150 m de desnivell positiu
Del Jardí botànic de Cap Roig al Cap de Sant Sebastià. Recorregut: Camí del Rus / Av. de la Costa Brava / Av. de Baldomer Gili i Roig / Av. d’Antoni J. Rovira / Av. Joan Pericot i Garcia / Pl. Dr. Trueta / C. de Lluís Marquès Carbó / C. de Pere Pascuet / Passeig de Cipsela / Pl. del Promontori / C. de Cesàrea / Pg. De Carles Vilà / Pg. De Pau Casals.

Conjunt Monumental de Sant Sebastià 12:45 h

Visita del Conjunt Monumental de Sant Sebastià. Visita lliure al poblat ibèric, hostatgeria, mirador de l’Hotel el Far i mirador Joaquim Turró, davant el Far. Per accedir a la Torre de guaita:
Utilitza el tiquet PALAFRUGELLPLUS

Tornada a l’aparcament 13:30 h Pedalar 5 km (20’) – 113m. de desnivell negatiu

Acabada la visita, tornada al punt de sortida de Palafrugell. Recorregut: C. Colon / GIV-6542 direcció Palafrugell / C. del Bruguerol / C. de Fermí Vergés / Rambla de Ramir Deulofeu / Av. de Josep Vergés Mata / Av. d’Espanya / Paratge de la Faneia.